info@businessofsports.nl | 040 - 782 00 03

12-10-2017

Jaaropleiding

per persoon /

4.250,-

Post-HBO Bedrijfskundig Sportmanagement

Docent

Ger Hofstee

Category

Jaaropleiding

Deelnemers

Nog geen deelnemers

Course Reviews

Geen reviews

Deze opleiding is reeds gestart. Op de hoogte blijven van de volgende editie in 2018? Stuur ons een berichtje!

Omschrijving

Vanaf 12 oktober 2017 start Business of Sports Academy met de tweede editie van de Post-HBO- opleiding Bedrijfskundig Sportmanagement. De eerste sportopleiding waarin alle vernieuwingen op het gebied van sportmarketing, sportmanagement, digitale strategie, stakeholder management en besturing van (top)sport organisaties behandeld worden.

De post-HBO Bedrijfskundig Sportmanagement geeft je carrière in de sport een boost en laat je nieuwe kansen ontdekken!

In de opleiding is specifieke sportmanagement kennis verbonden met bedrijfskundige kennis. Hierdoor ontwikkel je aan de opleiding een brede visie op business modellen in de sport en kun je dit vertalen naar strategische en tactische keuzes. De leergang bestaat uit drie modules die het fundament vormen van de opleiding. Per module worden een aantal thema’s aangeboden die door zowel vakdocenten als experts uit het veld worden gedoceerd.

Alle colleges worden in onderlinge samenhang behandeld. Dit geeft jou de mogelijkheid integraal naar vraagstukken in de sportindustrie te kijken.

Opbouw van het programma

Elke module bestaat uit 3 collegedagen. Het programma omvat dus daarmee 9 collegedagen, iedere dag kent 6 uur college waarin 3 en soms 4 strategische issues gedoceerd worden. De college uren zijn vanaf 14.00 uur tot 21.00 uur op Slot Zeist, het eigen Academy gebouw van de opleiding. Daarnaast bedraagt het aantal voorbereidings- en zelfstudie uren 6 uur per collegedag.

Bovendien wordt er groepsgewijs gewerkt aan een bedrijfskundige business case met een totale tijdsbelasting van 90 uur per deelnemer. Het totale aantal studie-uren van deze Post-HBO opleiding bedraagt daarmee 200 uur.

Register Bedrijfskundigen Sportmanagement®

Afstudeerders aan het post HBO programma verkrijgen studiepunten volgens de regel: 4 uur studeren staat voor 1 punt. Met het volgen van deze post HBO opleiding worden in totaal 50 studiepunten behaald. Daarmee volgt inschrijving in het openbare Register Bedrijfskundigen Sportmanagement®.
De inschrijving is 5 jaar geldig, voor verlenging van weer een periode van 5 jaar zijn 40 punten nodig. Daarmee wordt aangetoond dat de deelnemer “bij” is als bedrijfskundige in de sport.

Onze kerndocenten

Ger Hofstee

Professor in Marketing
BEKIJK PROFIEL

Ger Hofstee studeerde macro-economie, marketing, bedrijfskunde en ‘e-learning and digital cultures’ en is heeft als adviseur meer dan 90 marketing projecten in verschillende industrieën begeleid.

Peter is de opinieleider in Nederland als het gaat om bouwen van een digitale strategie voor organisaties en de doorvertaling daarvan in nieuwe marketingconcepten. Dé digitaal expert van de sport.

Yvonne is oprichter en eigenaar van SportYv en richt zich op management & advies werk in de sportwereld. Daarnaast is ze initiatiefneemster van EventMakers, hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen.

Prijs : 4.250,- €

Beschikbaarheid : 18

Locatie : Business of Sports Academy | Slot Zeist

Vakgebieden : Digital Marketing Eventmanagement Sportmanagement Sportmarketing Sportondernemerschap & Innovatie Sportsponsoring

Stuur een bericht.

Voor- en achternaam

Email

Bericht

Andere opleidingen

31-10-2017

Eendaagse

2018

Eendaagse

09-03-2018

Jaaropleiding