info@businessofsports.nl | 040 - 782 00 03
Home

FAQ

FAQ

De keuze voor een opleiding die bij je past is niet gemakkelijk. Om je te helpen hebben we op deze pagina alvast de antwoorden van de meest gestelde vragen. Natuurlijk zijn we ook beschikbaar op je persoonlijk te woord te staan. Hiervoor kun je contact opnemen met Louis Weijers, programma manager aan de Business of Sports Academy. Neem telefonisch contact op, of stuur ons een bericht.

Ja, iedere oud-deelnemer aan een van de programma’s van de Business of Sports Academy behoort tot de BOSA Alumni. Jaarlijks organiseren we voor deze waardevolle groep sportprofessionals een bijeenkomst of evenement om het netwerk te versterken en waarde toe te voegen aan de sport.

Ja, na het met goed gevolg afronden van een van onze jaaropleidingen ontvang je een diploma als bewijs van opgedane kennis en kunde. Heb je een aantal collegedagen gemist of is je eindproduct onvoldoende dan ontvang je een certificaat in plaats van een diploma.

Ter afsluiting van trainingen en de vijfdaags opleiding ontvang je een certificaat.

Nog niet voor alle opleiding is een register actief. Je komt in aanmerking voor het Register Bedrijfskundigen in de Sport als je de jaaropleiding Bedrijfskundig Sportmanagement met goed gevolg hebt afgerond. Kijk voor meer informatie hier.

Na het afronden van de opleiding Bedrijfskundig Sportmanagement en het inschrijven in het Register van Bedrijfskundigen in Sport mag je de titel RBS voeren.