info@businessofsports.nl | 040 - 782 00 03

Training digital marketing tools

De marketing wereld ontwikkelt zich in een razend tempo. Iedere dag komen er nieuwe tools bij om marketeers te helpen bij een hogere conversies en relevantere communicatie met hun doelgroep. Het landschap van deze ‘martec’ tools is enorm en blijft de komende jaren sterk groeien.

Wat betekent deze ontwikkeling voor de hedendaagse marketeers? Welke tools zijn er en welke waarde voegen ze toe? Maar bovenal hoe zetten we deze tools nu succesvol in voor onze organisatie?

Voor wie is de training?

De training is voor (online / digital) marketeers, communicatie medewerkers en content-specialisten en daarnaast voor iedereen met interesse in het gebruik van marketing technologie.

Deze training worden iedere twee weken gegeven in SX EINDHOVEN

Duur: 5 dagen
Datum: start 22 maart 2018
Tijd: 14.00u – 21.00u
Prijs: €2.450,-

Eventbrite - Digital Marketing Tools Trainingen

Wat leer je?

Na afloop van de vijfdaagse training ben je volledig op de hoogte van het gebruik van de Top 10 digital marketing tools. Per onderwerp weet je exact hoe de behandelde tools succesvol kunnen worden ingezet binnen je marketingprocessen en ben je oa. in staat campagnes zelf in te richten, de juiste analyses te maken en weet je hoe je de online vindbaarheid van je website kan verbeteren.  Als bewijs van deelname ontvang je na afloop een certificaat.

In vijf trainingsdagen behandelen we onderstaande onderwerpen.

– Social Media Advertising
– Google Advertising en Promotion
– Google Analytics
– Email marketing & marketing automation
– Content & Video marketing
– SEO & SEA

Onze trainers zijn expert op het gebied van de behandelde onderwerpen. Ze zijn ondernemend, zitten middenin de ontwikkeling van marketing technologie en brengen hun kennis op energieke wijze over op de deelnemers.

Andy Berendsen

Tom v.d. Boom

Gijs v. Puijenbroek

De trainingsdagen zijn op donderdag en worden georganiseerd in SX Eindhoven. De dag is opgebouwd uit een middag en avond blok. Tussendoor eten we gezamenlijk in ons inpandige restaurant.

  • Dag 1: donderdag 22 maart
  • Dag 2: donderdag 5 april
  • Dag 3: donderdag 19 april
  • Dag 4: donderdag 3 mei
  • Dag 5: donderdag 17 mei

De kosten van deze vijfdaagse training bedragen €2.450,- ex BTW per persoon. Dit in inclusief koffie, thee, water en diner in ons inpandige bistro restaurant. Na inschrijving ontvang je een factuur. Gelieve direct de juiste te naam stelling te gebruiken.

SX Eindhoven

De locatie van de trainingen in SX Eindhoven, het centrum van Sport, marketing en media, gevestigd in het bruisende Strijp S in Eindhoven. Het initiatief heeft inmiddels meer dan 60 bedrijven aan zich verbonden die iedere dag profiteren van de synergie in het inspirerende pand.