info@businessofsports.nl | 040 - 782 00 03
Course: Top 10 Digital Skills

04-10-2019

5 dagen

per person /

2450

Home Courses

Course: Top 10 Digital Skills

Course: Top 10 Digital Skills

Teacher

Peter Sprenger

Category

Digital Marketing

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

In vijf dagen een specialist in de wereld van marketing technologie

De wereld van marketingtechnologie ontwikkelt zich in een razend tempo. Er zijn ruim 8.000 marketing software applicaties die op allerlei manieren het contact tussen organisatie en klant optimaliseren. En iedere dag komen er nieuwe tools bij om marketeers te helpen bij een hogere conversie en relevantere communicatie. Maar welke marketing technologie ga je aanleggen om jouw eigen marketing ecosysteem te creëren? En hoe zet je deze tools succesvol in? Tijdens de vijfdaagse course Top 10 Digital Skills ontwikkel je onder begeleiding van gekwalificeerde marketing technology specialisten de vaardigheden om te werken met moderne marketing technology software.

 

Een geweldige uitdaging voor de huidige generatie marketeers, communicatie medewerkers, contentspecialisten, maar ook voor iedereen met interesse in het gebruik van marketing technologie. Wil jij weten hoe je jouw sales & marketing doelen aan de nieuwe digitale wereld verbindt? Schrijf je nu in voor deze unieke training en ontwikkel jezelf tot de moderne digital marketeer die een organisatie helpt succesvol te worden of te blijven.

Leer hoe je marketing tools kunt inzetten om betere resultaten te behalen.

Na afloop van de vijfdaagse course ben je volledig op de hoogte van de verschillende thema's en tools binnen het technologie landschap. Per thema weet je exact hoe de behandelde tools succesvol worden ingezet binnen je marketingprocessen. Je bent in staat zelf campagnes in te richten, analyses te maken en te interpreteren. Als bewijs ontvang je na afloop een certificaat.

Realtime data & profiling

Het werken met data is een beslissende factor geworden voor het marketingsucces van organisaties. Wie over de juiste data beschikt kan betere keuzes maken en marketingcampagnes relevanter inrichten. Tijdens deze training wordt stap voor stap uitgelegd hoe je vanuit het verzamelen van realtime data waardevolle profielen kunt opbouwen en dit kunt toepassen in effectieve campagnes via je eigen kanalen.

Personalized email & automation

E-mailmarketing blijft een belangrijk onderdeel in de marketing wereld. Met e-mailmarketing kun je jouw doelgroep gericht, persoonlijk en effectief benaderen. Tijdens deze training leer je hoe je personalisatie toepast in e-mail campagnes en wat belangrijk is om de juiste snaar te raken. En je ontdekt wat marketing automation is en hoe je het slim kunt toepassen voor je eigen organisatie.

Data-driven advertising

Social media advertising is de ideale manier om een specifieke doelgroep aan te spreken. Dit komt voornamelijk doordat de verschillende social media kanalen specifieke segmentering toelaten. Dit zorgt ervoor dat je nog persoonlijker de interactie kunt aangaan en op het juiste moment de juiste boodschap communiceert. Tijdens deze training leer je hoe je effectieve campagnes kunt opzetten op basis van specifieke doelstellingen.

Videomarketing, gamification & experience

In deze training leer je de interactie aan te gaan met jouw fans en klanten middels gamification. Door het toepassen van gamification in jouw content en marketingcampagnes verhoog je niet alleen de customer experience, maar kun je ook op een unieke wijze meer te weten komen over jouw doelgroep. Je leert met gamification tools te werken en deze onderdelen te integreren in jouw eigen kanalen.

Dashboarding & optimization

Na deze training ben je in staat om data inzichtelijk te maken in verschillende dashboards. Je leert patronen herkennen en op basis hiervan ben je in staat om je marketingcampagnes te optimaliseren. Ook leer je tools kennen waarmee je dit proces grotendeels kunt automatiseren.

Trends & ontwikkelingen

Het marketingtechnologie landschap ontwikkelt zich in razendsnel tempo. Dit vraagt constant om nieuwe inzichten en andere competenties binnen organisaties. Tijdens deze training ontvang je de trends die in de komende jaren hun opwachting maken in een wereld waarin customer experience regeert.

De beste experts uit de digitale marketing & technologie wereld.

Onze trainers zijn specialisten op het gebied van marketing technology en weten hun kennis op praktische en energieke wijze over te brengen. Ze onthullen onmisbare tips en tricks die je direct kunt toepassen om je organisatie op digitaal gebied naar een hoger niveau te tillen.

Andy Berendsen

Gijs van Puijenbroek

Tom van den Boom

Het inschrijfgeld voor de course bedraagt € 2.450,-. In deze prijs is het volgende inbegrepen:

  • Onbeperkt verse koffie en thee
  • Vruchtensappen en vers fruitwater
  • Vers fruit en gezonde lekkernij
  • Lunch met verse broodjes
  • Gratis WIFI en parkeren

Er zullen geen gedurende de inschrijfperiode geen prijswijzigingen plaatsvinden.

Een topsportklimaat om het maximale uit je training te halen.

De KNVB Campus is een inspirerende evenementenlocatie, gelegen in de bossen bij Zeist en kijkt uit op de voetbalvelden van Oranje. Het een-tweetje dat de KNVB Campus kan bieden als course locatie is daardoor uniek.

Het is een plek waar topsport en bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Alle randvoorwaarden zijn aanwezig om jouw prestaties naar een hoger niveau te tillen. Daarbij is het een pure beleving! Word samen met je medecursisten uitgedaagd om een topsportprestatie te leveren waar creativiteit, innovatie, spelinzicht en motivatie centraal staat.

 

Opleidingsdata

Alle trainingen vinden plaats in het jaar 2019.

  • vrijdag 4 oktober
  • vrijdag 11 oktober
  • vrijdag 18 oktober
  • vrijdag 25 oktober
  • vrijdag 1 november

4 redenen waarom je deze course niet mag missen

01. Knowledge

In vijf dagen krijg je van de allerbeste experts uit de marketingtechnologie wereld alles aangereikt om jouw digitale marketing vaardigheden naar een hoger niveau te brengen. Ontwikkel jezelf tot een moderne marketeer die in de kopgroep zit van een razendsnel groeiende industrie!

02. Technology

Van data platforms tot campagne applicaties, van marketing automation tools tot e-commerce oplossingen. Onze experts begeleiden je in het aanleggen van je eigen ecosysteem van moderne marketingapplicaties en leren je de juiste strategische keuzes te maken.

03. Creativity

Consumenten zijn anno 2019 experience-driven. Wie de beste ervaring kan bieden neemt de beste positie in als het gaat om aandacht van de consument. Na deze course ben je in staat om unieke en attractieve content te creëren en ken je de tools die je hierbij helpen.

04. Network

Het volgen van de course betekent niet alleen het ontwikkelen van de kennis en vaardigheden die nodig zijn om het verschil te maken, maar ook toegang tot een waardevol netwerk van 60 ambitieuze professionals die succesvol willen zijn in de digitale marketingwereld.

Our Main Teachers

Peter Sprenger

Digitaal Strateeg
VIEW PROFILE

Peter is de opinieleider in Nederland als het gaat om bouwen van een digitale strategie voor organisaties en de doorvertaling daarvan in nieuwe marketingconcepten. Dé digitaal expert van de sport.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean egestas magna at porttitor vehicula. Nullam augue augue.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean egestas magna at porttitor vehicula. Nullam augue augue.

Price : 2450

Max Availability : 60

Location : KNVB Campus | Zeist

Typology : Digital Marketing

Question