info@businessofsports.nl | 040 - 782 00 03
Post-HBO Bedrijfskundig Sportmanagement

10-2018

Jaaropleiding

per person /

4.750,- ex BTW

Home Courses

Post-HBO Bedrijfskundig Sportmanagement

Post-HBO Bedrijfskundig Sportmanagement

Teacher

Peter Sprenger

Category

Jaaropleiding

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

In het najaar start Business of Sports Academy met de derde editie van de Post-HBO- opleiding Bedrijfskundig Sportmanagement. De eerste sportopleiding waarin alle vernieuwingen op het gebied van sportmarketing, sportmanagement, digitale strategie, stakeholder management en besturing van (top)sport organisaties behandeld worden.

De post-HBO Bedrijfskundig Sportmanagement geeft je carrière in de sport een boost en laat je nieuwe kansen ontdekken!

In de opleiding is specifieke sportmanagement kennis verbonden met bedrijfskundige kennis. Hierdoor ontwikkel je aan de opleiding een brede visie op business modellen in de sport en kun je dit vertalen naar strategische en tactische keuzes. De leergang bestaat uit drie modules die het fundament vormen van de opleiding. Per module worden een aantal thema’s aangeboden die door zowel vakdocenten als experts uit het veld worden gedoceerd. Kerndocent van de opleiding is Peter Sprenger.

Alle colleges worden in onderlinge samenhang behandeld. Dit geeft jou de mogelijkheid integraal naar vraagstukken in de sportindustrie te kijken.

Opbouw van het programma

Elke module bestaat uit 3 collegedagen. Het programma omvat dus daarmee 9 collegedagen, iedere dag kent 6 uur college waarin 3 en soms 4 strategische issues gedoceerd worden. De college uren zijn vanaf 14.00 uur tot 21.00 uur op Slot Zeist, het eigen Academy gebouw van de opleiding. Daarnaast bedraagt het aantal voorbereidings- en zelfstudie uren 6 uur per collegedag.

Bovendien wordt er groepsgewijs gewerkt aan een bedrijfskundige business case met een totale tijdsbelasting van 90 uur per deelnemer. Het totale aantal studie-uren van deze Post-HBO opleiding bedraagt daarmee 200 uur.

Register Bedrijfskundigen Sportmanagement®

Afstudeerders aan het post HBO programma verkrijgen studiepunten volgens de regel: 4 uur studeren staat voor 1 punt. Met het volgen van deze post HBO opleiding worden in totaal 50 studiepunten behaald. Daarmee volgt inschrijving in het openbare Register Bedrijfskundigen Sportmanagement®.

De inschrijving is 5 jaar geldig, voor verlenging van weer een periode van 5 jaar zijn 40 punten nodig. Daarmee wordt aangetoond dat de deelnemer “bij” is als bedrijfskundige in de sport.

Voor wie is de opleiding geschikt?

Je bent werkzaam in een managementfunctie in de sportindustrie, een sport gerelateerde organisatie of je hebt de ambitie om hierin te gaan werken. Je hebt een HBO-opleiding afgerond of hebt tenminste 5 jaar werkervaring op HBO-niveau.

Collegegeld fiscaal aftrekbaar

Onder bepaalde voorwaarden mogen collegegelden bij de belastingdienst worden opgegeven. Hiermee worden zij van de inkomsten afgetrokken. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Our Main Teachers

Peter Sprenger

Digitaal Strateeg
VIEW PROFILE

Peter is de opinieleider in Nederland als het gaat om bouwen van een digitale strategie voor organisaties en de doorvertaling daarvan in nieuwe marketingconcepten. Dé digitaal expert van de sport.

Price : 4.750,- ex BTW

Max Availability : 20

Location : Business of Sports Academy | Slot Zeist

Typology : Digital Marketing Eventmanagement Sportmanagement Sportmarketing Sportondernemerschap & Innovatie Sportsponsoring

Question

Voeg mij toe aan de beste Business of Sports nieuwsbrief van Nederland![recaptcha]