info@businessofsports.nl | 040 - 782 00 03

31-10-2017

Eendaagse

per person /

345,- ex BTW

Home Courses

Digital Sports Day 2018

Digital Sports Day 2018

Teacher

Dennis van der Laan

Category

Eéndaagse opleiding

Course Attendees

Still no participant

Course Reviews

Still no reviews

Natuurlijk is er in 2018 weer een Digital Sports Day! Op de hoogte blijven van de volgende editie? Stuur ons een berichtje!

Omschrijving

Digital Sports Day is een uniek programma om je verder te brengen in je carrière en je dagelijks werk. Je ontdekt de kansen voor sporters, merken en sportorganisaties op het terrein van digitale marketing, online activatie en sociale campagnes. Deze kansen moet je pakken!
Dé eendaagse opleiding voor professionals in de sport wordt gegeven op Supernova, Jaarbeurs Utrecht.

Bekijk hier de eventpagina van deze educatiedag op www.digitalsportsday.nl

Doel en opzet

Na deze dag heb je een plan, weet je hoe je het gaat doen en waar de kansen liggen. Praktisch, toepasbaar en inspirerend. Alle experts brengen de kennis en adviezen die jij nodig hebt naar je toe. In een interactieve dag op de fantastische locatie van Supernova, Jaarbeurs Utrecht. En allemaal hebben ze de kennis over de wereld waarin je werkt: de sport! Een digitaal marketingplan, een sociaal media plan of een creatief plan. Je gaat het allemaal uit de dag halen op basis van je eigen doelstelling. Dat gaat zich in je werk en je carrière dubbel en dwars uitbetalen.

Unieke eendaagse opleiding

Digital Sports Day is hét educatie evenement van het jaar als het gaat om digitale marketing en online kennis die je kunt gebruiken in de sport. In één dag krijg je van de allerbeste docenten in Nederland alles aangereikt om jouw sociale media en online vaardigheden naar een hoger niveau te brengen. Bedoeld om je verder te brengen in je carrière en je dagelijks werk.

Voor sportprofessionals

Zorg dat je dit fantastische evenement voor sportprofessionals niet mist. Je bent marketeer, sponsormanager, buurtsportcoach, ambtenaar sport, marketeer bij een sportbond of bedrijf, sociale media manager, digitale marketeer, data marketeer, contentmanager, of sportmanager… of waarschijnlijk een combinatie hiervan. Mis het niet en doe mee aan deze opleiding!

Topdocenten

In 2017 gaat Digital Sports Day door met een vernieuwd programma dat geschikt is voor iedereen. Een groot aantal topdocenten wil hun uitgebreide en specifieke kennis met jullie delen. Ze nemen allemaal jouw dagelijkse uitdagingen mee in de trainingen. Topdocenten op deze dag zijn o.a. Peter Sprenger, Jelle Drijver, Gijsbregt Brouwer, Bas van den Beld, Gerrit Heijkoop en Jaap Stalenburg. Digital Sports Day 2017 is een dag die je carrière een sportieve boost geeft!

Extra hulplijn

Op de dag zelf krijg je een aantal interessante hulpmiddelen aangereikt. Waaronder een heldere structuur om je plan te bouwen. Zodat je een praktische handleiding hebt als je ’s avonds naar huis gaat. Uniek in Nederland: gedurende de dag is er een speciale expert-desk waaraan jij je eigen vragen kunt stellen. Dat kan gaan om techniek, om inhoud, om creatie. Het maakt niet uit, iedere vraag is goed. We helpen je er graag bij.

Our Main Teachers

Dennis van der Laan

Topsport Marketeer Xpedition Gold
VIEW PROFILE

Dennis is een van de meest energieke en bevlogen sportprofessionals in Nederland. Met de grote dosis humor en energiek neemt hij je mee in de "Power of the Athlete".

Price : 345,- ex BTW

Max Availability : 500+

Difficulty : Event

Typology : Digital Marketing

Question

Voor- en achternaam

Email

Bericht


[recaptcha]