info@businessofsports.nl | 040 - 782 00 03
Home

Campus

Campus van Business of Sports Academy

Slot Zeist is een bijzondere campus locatie. Een authentieke stijl gaat hier samen met een moderne broedplaats voor kennissessies en opleidingen. Alle benodigde faciliteiten, techniek en services zijn in de collegezalen aanwezig. De fraaie binnenplaats van het Slot zorgt voor een geweldige entree en geeft de deelnemers een campus gevoel. De bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor reflectie (bijvoorbeeld een korte wandeling). In de aanliggende ruimtes aan de collegezaal kan in kleinere groepen aan opdrachten worden gewerkt.

Parkeergelegenheid

De campus van Business of Sports Academy ligt aan het begin van de Slotlaan, de winkelpromenade van Zeist. In de directe nabijheid van het slot zijn circa 300 parkeerplaatsen (met oplaadpunten voor elektrische auto’s). Op loopafstand vind je daarnaast een parkeergarage met nog eens 275 plaatsen.

Moderne zalen

De moderne vergaderzalen van Slot Zeist vindt u in de linker vleugel van het gebouw. Met moderne meubelen en volop hedendaagse voorzieningen. Authentieke hanenbalken-plafonds zijn nog zichtbaar op de bovenste etage en zorgen voor een aangenaam warm karakter.

Brasserie Slot Zeist

In de rechtervleugel, recht tegenover de campus van Business of Sports Academy, ligt de Brasserie van Slot Zeist. De brasserie is geopend voor een lunch, high tea of een borrel.

Buitenactiviteiten

De fraaie tuinen zorgen voor een spectaculaire ervaring. De bosrijke omgeving leent zich uitstekend voor buitenactiviteiten. U kunt het amfitheater in de slottuin of de theekoepel bijvoorbeeld bij uw kennissessies betrekken. Of een van de nabijgelegen fiets- en wandelroutes.

30

DOCENTEN

216

PROFFESIONALS

6

PROGRAMMA'S

1

CAMPUS