info@businessofsports.nl | 040 - 782 00 03

09-03-2018

Jaaropleiding

per persoon /

4.250,-

Post-HBO Sport Eventmanagement

Docent

Yvonne Tamminga

Category

Jaaropleiding

Deelnemers

Nog geen deelnemers

Course Reviews

Geen reviews

Omschrijving

Heb je passie voor organiseren? Wil jij je eigen eventorganisaties runnen? Of droom je over verantwoordelijkheid over grote festivals en events? Dan is de opleiding Post-HBO Sport Event Management iets voor jou. Deze integrale eventopleiding behandelt de vraagstukken uit de industrie en analyseert aan de hand van concrete casussen.

De Post-HBO opleiding Eventmanagement is een jaarprogramma waarin de specifieke eventmanagement kennis verbonden is met bedrijfskundige kennis. Je ontwikkelt een brede visie op business modellen die je kan vertalen naar strategische en tactische keuzes.

Doel en opzet

In het programma behandelen we hoe het business model van evenementen verandert, welke invloeden er zijn, en hoe je vorm kunt geven aan de strategische keuzes en de groei van evenementen organisaties.

Tijdens 3 modules worden er verschillende samenhangende thema’s behandeld. Deze zijn gericht op managementvaardigheden in de praktijk en diepgaande kennis van expert onderwerpen. De colleges worden verzorgd door vakdocenten in combinatie met bewezen deskundigen uit het veld. Je leert vanuit analyse en concrete oplossingen in besproken casussen. In deze opleiding is eventmanagement gecombineerd met bedrijfskundige kennis waardoor je een integrale kijk ontwikkeld op de event industrie.

Organisatie

Elke module bestaat uit 3 collegedagen. Het programma omvat dus daarmee 9 collegedagen, iedere dag kent 6 uur college waarin 3 en soms 4 strategische issues gedoceerd worden. De college uren zijn vanaf 14.00 uur tot 21.00 uur op Slot Zeist, het eigen Academy gebouw van de opleiding. Daarnaast bedraagt het aantal voorbereidings- en zelfstudie uren 6 uur per collegedag.
Bovendien wordt er groepsgewijs gewerkt aan een bedrijfskundige business case met een totale tijdsbelasting van 90 uur per deelnemer. Het totale aantal studie-uren van deze Post-HBO opleiding bedraagt daarmee 200 uur.

Voor wie

Je bent werkzaam in een managementfunctie in de eventindustrie, of je hebt de ambitie om hierin te werken. Je hebt een HBO-opleiding afgerond of hebt tenminste 5 jaar werkervaring op HBO-niveau.

Programma

Bijeenkomsten zijn op donderdagen van 14.00u - 21.00u en lopen van februari t/m november 2018. Naast de inhoudelijke colleges zijn we ook aanwezig tijdens een aantal sportevents die door het jaar heen worden georganiseerd.

Collegegelden fiscaal aftrekbaar

Onder bepaalde voorwaarden mogen collegegelden bij de belastingdienst worden opgegeven. Hiermee worden zij van de inkomsten afgetrokken. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.
Onze kerndocenten

Yvonne is oprichter en eigenaar van SportYv en richt zich op management & advies werk in de sportwereld. Daarnaast is ze initiatiefneemster van EventMakers, hét landelijke platform voor vrijwilligers in sportevenementen.

Yvon Roelofs

Consultant SportYv
BEKIJK PROFIEL

Ervaren eventmanager bij sportbonden en NOC*NSF en tegenwoordig als consultant betrokken bij SportYv. Yvon is als eventmanager een voorbeeld voor velen in de industrie.

Niels Cannegieter is een ervaren event ondernemer en is al jaren succesvol met zijn eigen bedrijf Thinc Ahead. Met klanten als Herbalife, Bavaria, BMW en NOC*NSF is Niels internationaal werkzaam en heeft als producent, rechtenhouder of als toernooi directeur rollen gehad in de event-industrie.

Imre van Leeuwen

Directeur / Eigenaar SportVibes
BEKIJK PROFIEL

Imre is Directeur Events bij SportVibes en van de grootste events organisaties van Nederland. In het verleden was hij directeur / eigenaar van Shivers een bedrijf dat vooral gericht was op sportevent. Na de fusie met SportVibes bestaat het bedrijf naast een afdeling Events, uit Digital en Marketing.

Peter is de opinieleider in Nederland als het gaat om bouwen van een digitale strategie voor organisaties en de doorvertaling daarvan in nieuwe marketingconcepten. Dé digitaal expert van de sport.

Prijs : 4.250,- €

Beschikbaarheid : 20

Locatie : Business of Sports Academy | Slot Zeist

Vakgebieden : Eventmanagement Eventmarketing Eventsponsoring

Stuur een bericht.

Voor- en achternaam

Email

Bericht

Andere opleidingen

2018

Eendaagse

12-10-2017

Jaaropleiding

31-10-2017

Eendaagse