info@businessofsports.nl | 040 - 782 00 03

Netwerk

Naast de inhoudelijk sterke programma’s geeft deelname aan een van de opleidingen aan de Business of Sports Academy toegang tot een uniek netwerk in de sport. Ieder jaar groeit de groep van oud-deelnemers en wordt het kennisnetwerk uitgebreid en sluiten nieuwe vakdocenten en experts uit de sportwereld aan. Een sterk netwerk is een belangrijk onderdeel is de verdere ontwikkeling van je carrière.

Alumni

Als oud-deelnemer aan een van de programma’s aan de Business of Sports Academy behoor je tot de BOSA Alumni. Deze groep sportprofessionals hebben met positief resultaat de stap gezet om waarde en kennis toe te voegen aan de (inter)nationale sport. Ieder jaar organiseren wij voor dit enorme waardevolle netwerk een aantal bijeenkomsten en events. Dit kan gaan om kennisdeling of een kennisupdate, of gezamenlijk bezoek aan een mooi sportevenement gekoppeld aan een interessant programma. Het doel van onze opleidingen en deze alumni is waarde toevoegen aan elkaar én aan sport, in binnen en buitenland.

Career Service

Daarnaast bieden we een career service aan, dit doen we met onze partner SportScoutz. Als je je wilt richten op een nieuwe baan, neem dan contact op via onderstaande formulier Dit geldt natuurlijk ook als je zelf of je werkgever op zoek is naar personeel. En wie weet kunnen we alumni van de opleiding mooi met elkaar laten matchen.

Business of Sports helpt je verder!

Referenties

Career Service

Daarnaast bieden we een career service aan, dit doen we met onze partner SportScoutz. Als je je wilt richten op een nieuwe baan, neem dan contact op met Sander Fonville op (06-52520346) of via sander@sportscoutz.nl. Maar dit geldt natuurlijk ook als je zelf of je werkgever op zoek is naar personeel. En wie weet kunnen we alumni van de opleiding mooi met elkaar laten matchen.